Hoki filety s kožou 700 g

Ryby a morské špeciality > Filety

Hoki filety s kožou 700 g

Popis produktu

Hoki patagónsky (Macruronus magellanicus) má jemné, biele a veľmi chutné mäso. Často sa používa surové na prípravu sushi. Konzistenciu a chuť mäsa má veľmi podobnú Aljašskej treske a k ostatným treskovitým rybám.

Parametre produktu

Hmotnosť:
cca 700 g

Skladovacia teplota:
-18 °C

Zubáč na záhradnícky spôsob

Zubáč na záhradnícky spôsob

Filety zubáča necháme rozmraziť pri izbovej teplote, následne osušíme papierovou utierkou, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Opečieme z oboch strán na polovici masla. Na druhej polovici masla necháme zosklovatieť cibuľu, pridáme plechovicu rajčín a nasekanú petržlenovú vňať. Všetko dochutíme a zmiešame s uvarenou ryžou.

Opečeného zubáča servírujeme na ryži so zeleninou, posypaného jarnou cibuľkou.

Suroviny:

  • 600 g Zubáča - filety Nowaco
  • 1 konzerva krájaných rajčín
  • soľ
  • čierne korenie
  • hladká múka na obaľovanie
  • maslo
  • 1 cibuľa nasekaná na jemno
  • hrsť jarnej cibuľky
  • hrsť nasekanej petržlenovej vňate
  • 400 g ryže