Hoki filety s kožou 700 g
Ryby a morské špeciality > Filety

Hoki filety s kožou 700 g
Popis produktu
Hoki patagónsky (Macruronus magellanicus) má jemné, biele a veľmi chutné mäso. Často sa používa surové na prípravu sushi. Konzistenciu a chuť mäsa má veľmi podobnú Aljašskej treske a k ostatným treskovitým rybám.
Parametre produktu

Hmotnosť:
cca 700 g

Skladovacia teplota:
-18 °C
Zubáč na záhradnícky spôsob
Zubáč na záhradnícky spôsob
Filety zubáča necháme rozmraziť pri izbovej teplote, následne osušíme papierovou utierkou, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Opečieme z oboch strán na polovici masla. Na druhej polovici masla necháme zosklovatieť cibuľu, pridáme plechovicu rajčín a nasekanú petržlenovú vňať. Všetko dochutíme a zmiešame s uvarenou ryžou.
Opečeného zubáča servírujeme na ryži so zeleninou, posypaného jarnou cibuľkou.
