Hrášok 350 g
Zelenina a ovocie > Jednodruhová

Hrášok 350 g
Mrazený hrášok je možné použiť všade tam, kde sa používa čerstvý hrášok. Vhodný je taktiež na prípravu polievok a omáčok.
Zber hrášku nastáva začiatkom júna a trvá približne 3 až 4 týždne. Hrášok zamrazíme 3 – 4 hodiny po zbere a tým si zachová svoju sladkosť a vitamíny. Vyskúšajte recept na vynikajúcu hráškovú polievku.
Parametre produktu

Hmotnosť:
350 g

Skladovacia teplota:
-18 °C
Letná hrášková polievka
Letná hrášková polievka
Do hrnca dáme hrášok a zalejeme zeleninovým vývarom. Krátko povaríme, až kým bude hrášok mäkký. Necháme mierne vychladnúť, prelejeme do mixéra, pridáme lístky mäty a rozmixujeme. Na zjemnenie polievky pridáme 4 lyžice smotany.
Tip: Podávať môžete s vyšľahanou smotanou.
