Šampiňóny plátky 350 g

Zelenina a ovocie > Jednodruhová

Šampiňóny plátky 350 g

Šampiňóny plátky Nowaco pochádzajú z Holandska. Na výrobe spolupracujeme s jedným z najväčších spracovateľov šampiňónov na svete.

Šampiňóny sú naplátkované a zmrazené bezprostredne po zbere. Vďaka tomu dochádza k uchovaniu všetkých vitamínov a nutričných hodnôt. K zákazníkom sa tak dostáva vysoko kvalitný výrobok v stálej kvalite po celý rok. Mrazené šampiňóny je možné použiť všade tam, kde sa používajú čerstvé. Odporúčame na prípravu polievok, omáčok, náplní do mäsových pokrmov, ale aj pravého talianskeho rizota.

Parametre produktu

Hmotnosť:
350 g

Skladovacia teplota:
-18 °C

Závitky zo pstruha plnené šampiňónmi

Závitky zo pstruha plnené šampiňónmi

Filety zo pstruha necháme rozmraziť pri izbovej teplote a osušíme papierovou utierkou. Osolíme a okoreníme. Na masle osmažíme cibuľku, pridáme časť šampiňónov pokrájaných nadrobno a dochutíme petržlenovou vňaťou. Z filiet vytvoríme závitky, ktoré naplníme šampiňónovou zmesou. Spojíme špajdľou, vložíme do pekáča a pečieme na masle v rúre predhriatej na 160 °C cca 20 - 30 minút.

Zvyšok šampiňónov orestujeme s cibuľkou na masle, osolíme, okoreníme, pridáme šalviu a zalejeme smotanou. Krátko povaríme a do mierne vychladnutej omáčky pridáme nakrájané rajčiny.

Ryby servírujeme s omáčkou a čerstvou bagetou.

Suroviny:

  • 400 g Pstruha – filety s kožou Nowaco
  • 350 g Šampiňónov krájaných Nowaco
  • 2 cibule
  • 4 rajčiny
  • smotana na varenie
  • 3-4 lyžice masla
  • šalvia
  • petržlenová vňať
  • soľ
  • čierne korenie