Aljašská treska s lečom

30min

Príprava pokrmu

Papriky a cibuľu nakrájame na väčšie kusy a orestujeme v hrnci s olivovým olejom. Cherry paradajky rozpolíme, pridáme k zelenine a restujeme ďalšie 2 minúty. Potom prilejeme konzervované paradajky a povaríme 10–12 minút. Dochutíme soľou, korením, octom a cukrom. Do leča hodíme najemno nakrájaný estragón a fazuľové struky Nowaco. Servírujeme s na masle orestovanou Aljašskou treskou Nowaco.

suroviny

  • Počet porcií: 2
  • Doba prípravy: 30 minút
  • 4 filety Aljašskej tresky Nowaco
  • 2 žlté papriky
  • 2 červené papriky
  • 1 cibuľa
  • 6 cherry paradajok
  • 100 g fazuľových strukov Nowaco
  • 0,5 plechovky konzervovaných paradajok
  • soľ
  • korenie
  • estragón
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžica bieleho vínneho octu
  • 1 lyžička cukru

Produkty použité v tomto recepte

Treska sviečková 400 g