Jambalaya z plodov mora

Jambalaya z plodov mora

Na rozohriatu panvicu dáme olivový olej, cibuľu, cesnak a restujeme. Pridáme klobásu, cuketu, papriku a restujeme ďalšie 2 minúty. Nasypeme ryžu, zalejeme vývarom a dusíme 15 minút. 5 minút pred dovarením vmiešame prepláchnutý morský koktejl.

Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou a červenou cibuľou.

Suroviny:

  • 300 g Morského koktejlu Nowaco
  • 1 lyžička olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • chilli papričky
  • 1 cibuľa na kocky
  • ½ zelenej papriky
  • 50 g cukety
  • 80 g pikantnej klobásy
  • 1 lyžička nasekanej petržlenovej vňate
  • 200 g dlhozrnnej ryže
  • zeleninový vývar
  • červená cibuľa
  • petržlenová vňať na ozdobu